Clémence Ross-van Dorp benoemd als bestuurder Mitz

Afbeelding
 Clémence Ross-van Dorp benoemd als bestuurder Mitz Vandaag is Clémence Ross-van Dorp benoemd als bestuurder van de stichting Gemeenschappelijke Voorzieningen voor Zorgcommunicatie. Deze nieuw opgerichte stichting wordt verantwoordelijk voor de online toestemmingsvoorziening Mitz. 20230413 Stichting Mitz Ondertekenen 1 .jpg Van links naar rechts: Adriaan Blankenstein (Voorzitter Raad van Bestuur VZVZ) en Clémence Ross-van Dorp
Vandaag is Clémence Ross-van Dorp benoemd als bestuurder van de stichting Gemeenschappelijke Voorzieningen voor Zorgcommunicatie. Deze nieuw opgerichte stichting wordt verantwoordelijk voor de online toestemmingsvoorziening Mitz.
Afbeelding
20230413 Stichting Mitz Ondertekenen 1 .jpg

Mitz stelt burgers in staat om hun toestemmingskeuzes voor het delen van medische gegevens tussen zorgverleners onderling goed te regelen en zo de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

 

Met Clémence Ross-van Dorp krijgt Mitz een betrokken bestuurder die haar jarenlange ervaring in de politiek en de gezondheidszorg kan inzetten om een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Mitz. Met haar verbindende inbreng kan de samenwerking tussen zorgaanbieders, leveranciers en andere belanghebbenden een extra impuls krijgen.

 

Mitz, jouw toestemming telt

Terug naar overzicht