Zorg & ICT beurs 2024

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum :
09 April 2024
Vanaf: 09:00 - Tot: 17:00

Samenwerken aan databeschikbaarheid

Ook dit jaar staat VZVZ weer samen met samenwerkingspartijen Nictiz, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, VZVZ, MedMij, Zorginstituut Nederland en NEN op het paviljoen Samenwerken aan databeschikbaarheid (hal 7, D144,). Gezamenlijk staan wij voor de grote puzzel die we met het hele veld moeten leggen, om tot databeschikbaarheid te komen in het gezondheidsinformatiestelsel. We praten je op ons paviljoen graag bij onder het genot van een verse barista-koffie of thee.

Verder adviseren we je zeker mee te luisteren tijdens de talkshow op het plenaire podium in hal 7. Op dinsdagmiddag van 15:00 – 15:45u gaan we gezamelijk onder leiding van Sylvia Veereschild het gesprek aan met o.a. een zorgverlener, patiënt, bestuurder, ICT-leverancier over het belang van samenwerken, over je eigen schaduw heen stappen, vertrouwen en het grotere belang voor de gezondheid van Nederlanders.

Gratis registreren
Registreer je gratis voor de beurs via https://lnkd.in/e3w_KZGx.

Afbeelding
Banner ZICT

Kennissessies 

Naast het paviljoen hebben we ook ons eigen theater Samenwerken aan databeschikbaarheid (hal 7), waar je gedurende 3 dagen 27 kennissessies kunt volgen. 

We verzorgen ook een aantal sessies, zet ze via onderstaande links snel in je agenda!

Bekijk hier het hele programma.

We zien je graag op de beurs!

Terug naar overzicht