ICT & Health congres

Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen Circusstraat 50, 2586 CZ Den Haag
Datum :
30 januari 2023
Vanaf: 08.00 - Tot: 17.00

Op 30 januari 2023 opent ICT&health het nieuwe zorgjaar met haar jaarlijks drukbezochte congres van de zorg, over de toekomst van de zorg. Een dag vol interactie met deskundigen uit alle zorglijnen over de nieuwste ontwikkelingen, slimme innovaties, technologieën en samenwerkingen die de transformatieve zorg succesvol laten werken.

 

Subsessie Mitz

VZVZ is net als voorgaande jaren ook weer aanwezig. Collega's Dientje Cijntje en LawLaw Saida verzorgen een subsessie over Mitz in de praktijk. 

Tijd: 15.20-16.00 uur - sessieronde IV

Mitz, de online toestemmingsvoorziening, in de praktijk

Elektronisch delen van medische gegevens kan alleen met toestemming van de patiënt. Het bijhouden van deze toestemmingskeuzes gebeurt nu op veel verschillende manieren, steeds opnieuw, vaak anders en regelmatig handmatig. Met Mitz kan dit eenvoudiger! Iedere inwoner in Nederland kan via MijnMitz.nl makkelijk en snel toestemmingen voor alle zorgaanbieders op één plek regelen. Kom naar onze stand en workshop om te zien hoe dit in de praktijk voor jou als zorgaanbieder werkt. Mitz is in productie en de zorgaanbieders kunnen vanaf 2023 aansluiten op Mitz.

 

Terug naar overzicht